"Гради" в АТО фото

Ситуація у зоні АТО складна: 82 обстріли, п'ятеро постраждалих

13 березня 2017, 09:59

У зоні проведення антитерористичної операції ситуація залишається напруженою

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ситуація у зоні АТО складна: 82 обстріли, п'ятеро постраждалих

  адміністратор   Додати коментар


У зоні проведення антитерористичної операції ситуація залишається напруженою. Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції: вчора вони 82 рази відкривали вогонь. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку під обстрілами з 120 міліметрових мінометів опинилось Широкине, Новотроїцьке, Мар'їнка та Красногорівка, з 82 міліметрових мінометів, великокаліберних кулеметів та гранатометів — Гнутове. Біля Широкиного терористи гатили з танку, біля Водяного — з БМП та станкових протитанкових гранатометів, біля Павлополя та Чермалика — з великокаліберних кулеметів та різнокаліберних гранатометів.

На Донеччині з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї, різнокаліберних гранатометів, мінометів, "Градів" та танків противник стріляв по околицях Авдіївки, з 82 міліметрових мінометів — Невельського, Верхньоторецького, Зайцевого, Опитного та Кам'янки. Під вогнем з БМП та СПГ опинилась шахта Бутовка, з 120 міліметрових мінометів — околиці Луганського.

На Луганщині стріляли з великокаліберних кулеметів та гранатометів по Валуйському, Новоолекандрівці та Новозванівці, а зі 120 мілімерових мінометів – по Кримському.

Задля зниження вогневої активності противника, українські бійці змушені були відкривати вогонь у відповідь. Усього внаслідок обстрілів бойовиків п'ятеро бійців отримали поранення.

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   13 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення