обстріли в АТО фото

«Бойовики не залишають у спокої захисників Авдіївки», – штаб АТО

16 березня 2017, 10:06

Обстріли у зоні проведення антитерористичної операції не припиняються

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Бойовики не залишають у спокої захисників Авдіївки», – штаб АТО

  адміністратор   Додати коментар


Обстріли у зоні проведення антитерористичної операції не припиняються: бойовики ведуть вогонь вздовж усієї лінії розмежування сторін. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донеччині противник не залишає в спокої захисників Авдіївки – вчора по околицях міста стріляли з усіх видів озброєння, у тому числі з важких мінометів та танків. Під вогнем з 120 міліметрів стріляли по шахті Бутовка, Кам'янці та Троїцькому, з гранатометів, БМП та мінометів — по Луганському та Зайцевому, з 82 міліметрових мінометів — по Майорську, з БМП — по Пісках, зі стрілецької зброї та гранатометів — по новгородському та Опитному. Також близько 11 години вечора терористи здійснили збройну провокацію по селу Клещівка — стріляли з 152 міліметрової артилерії.

На Маріупольському напрямку неспокійною залишається ситуація біля Широкиного та Водяного, які вчора потрапили під обстріли з кулеметів, БМП та зенітних установок. Біля Павлополя противник бив з 120 міліметрових мінометів та 122 міліметрової артилерії, біля Гнутового та Тарамчука — з кулеметів та СПГ, біля Новогригорівки — з БМП, біля Мар'їнки – з великокаліберних кулеметів, біля Красногорівки – з 82 міліметрових мінометів та гранатометів.

На Луганщині бойовики вели вогонь з гранатометів та різнокаліберних мінометів по Новоолександрівці та Кримському, з 82 міліметрових мінометів — по Оріховому, з автоматичних гранатометів — по Лобачевому, зі стрілецької зброї — біля Валуйського, з 122 міліметрової артилерії — по Новозванівці.

Усього за добу противник 91 раз порушив "режим тиші". Внаслідок обстрілів поранення отримали четверо бійців АТО.

Ілюстративне фото: dt.ua


  адміністратор   16 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення