Широкине фото

«Кількість остаточно зруйнованих будівель зростає», – бойовики накрили вогнем Широкине

18 березня 2017, 13:30

Кілька днів бойовики обстрілюють Широкине з усього спектру наявного озброєння

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Кількість остаточно зруйнованих будівель зростає», – бойовики накрили вогнем Широкине

  адміністратор   Додати коментар


Кілька днів бойовики обстрілюють Широкине з усього спектру наявного озброєння. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Провокаційний вогонь біля населеного пункту не вщухає. Противник використовує усе наявне озброєння: ствольну артилерію, танки, БМП, міномети, гранатомети, стрілецьку зброю. Також біля Широкиного активізувались снайперські групи противника. Як повідомляють у штабі АТО, щодня кількість остаточно зруйнованих будівель у селі зростає. Стріляють бойовики з територій тимчасово окупованих Саханки, Дзержинського, Ленінського та Сергіївки. У зв'язку із загостренням ситуації, українські бійці змушені відкривати вогонь у відповідь.

Загалом ситуація у зоні проведення антитерористичної операції залишається неспокійною вздовж усієї лінії розмежування сторін, хоча терористи особливо активні на Донецькому та Маріупольському напрямках.

Так, на Маріупольському напрямку окрім Широкиного, ситуація залишається непростою біля Гнутового, Лебединського та Водяного, які опинились під обстрілами з 120 міліметрових мінометів та 122 міліметрової артилерії. По Чермалику та Талаківці бойовики гатили з 120 міліметрових мінометів, а по Мар'їнці та Красногорівці – з різнокаліберних мінометів та артилерійських систем.

На Донеччині «найгарячішою точкою» залишається Авдіївка, вогонь по якій терористи не припиняють цілодобово. Стріляють з танків, мінометів та важкого озброєння. Вчора під обстрілами вкотре опинились житлові квартали у старій частині міста. Також на Донецькому напрямку під вогонь з 82 міліметрових мінометів потрапили українські позиції під Опитним та Новгородським, з 122 міліметрової артилерії, БМП, СПГ та мінометів – під Луганським, з мінометів – під Верхньоторецьким та Невельським.

На Луганшині бойовики обстріляли з мінометів та СПГ позиції українських військових під Новозванівкою, Славним та Катеринівкою.

Усього за добу терористи 112 разів порушили умови перемир'я, внаслідок чого четверо бійців АТО загинули, троє – отримали поранення.

Ілюстративне фото: Reuters


  адміністратор   18 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення