АТО фото

Семеро АТОвців отримали бойові травми у «гарячих» точках Донбасу

29 травня 2017, 09:54

Вогонь у зоні проведення антитерористичної операції не вщухає

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Семеро АТОвців отримали бойові травми у «гарячих» точках Донбасу

  адміністратор   Додати коментар


Вогонь у зоні проведення антитерористичної операції не вщухає. Бойовики гатять з різних видів зброї вздовж усієї лінії розмежування сторін. Вчора вони 48 разів порушили "режим тиші". Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку терористи активізувалися в темну пору доби: стріляли з 120 міліметрових мінометів по Красногорівці, з 82 міліметрових мінометів — по Мар'їнці та Чермалику, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — по Широкиному, Водяному, Павлополю, Гнутовому та Новотроїцькому.

На Донецькому напрямку "найгарячішою" точкою залишається Авдіївка, яка вчора опинилась під вогнем з гранатометів, стрілецької зброї та 82 міліметрових мінометів. По Пісках били з гранатометів, по Зайцевому – з БМП та легких видів озброєння.

На Луганщині бойовики з настанням сутінків вели вогонь з 82 міліметрових мінометів та гранатометів по Катеринівці та Кримському, зі стрілецької зброї — по Валуйському та Донцю, з великокаліберних кулеметів та гранатомету — по Троїцькому.

Внаслідок ворожих обстрілів минулої доби семеро українських військових отримали бойові травми.

Фото: dnepr.info


  адміністратор   29 трав. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення