АТО фото

Бойовики продовжують збройні провокації у зоні АТО, гатять із забороненої зброї

02 червня 2017, 10:02

Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції вздовж усієї лінії фронту, використовуючи у тому числі й заборонену умовами перемир'я зброю

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики продовжують збройні провокації у зоні АТО, гатять із забороненої зброї

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції вздовж усієї лінії фронту, використовуючи у тому числі й заборонену умовами перемир'я зброю. Вчора вони здійснили 28 збройних провокацій. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, на Маріупольському напрямку противник гатив з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по силах АТО під Широкиним, Водяним, Чермаликом та Талаківкою, з 82 міліметрових мінометів — під Мар'їнкою. Також на околицях Маріуполя активізувалися снайпери бойовиків.

Найменш активно терористи вчора діяли на Донецькому напрямку. Тут під обстріли з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили позиції українських бійців під Зайцевим, з 82 міліметрових мінометів, гранатометів та станкових кулеметівв — під Авдіївкою.

На Луганщині стріляли з гранатометів та стрілецької зброї по Новозванівці та Новоолександрівці, з 120 міліметрових мінометів — по Кримському, з 82 міліметрових мінометів – по Кряківці.

Внаслідок бойових дій на Донбасі, втрат серед бійців АТО, на щастя, вчора не було.

Фото: 5.ua


  адміністратор   02 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення