обстріли в АТО фото

В зоні АТО поранено двох бійців

05 червня 2017, 10:25

Найбільше обстріляли приморський напрямок

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В зоні АТО поранено двох бійців

  адміністратор   Додати коментар

Протягом минулої доди в зоні АТО від обстрілів поранення зазнали два українських бійці, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штрабу АТО.

Як зазначається у повідомленні, вдень проросійські бойовики дещо знизили бойову активність на окремих напрямках. Однак, з настанням вечора їхня інтенсивність відновилась.

На приморському напрямку найгарячіше було у селищі Водяне. Опорні пункти сил АТО поблизу нього ворог обстрілював зі стрілецької зброї різного калібру та гранатометів. Також застосовували озброєння БМП та протитанкові ракетні комплекси. Окрім цього, обстріляли також наші позиції поблизу Талаківки, Мар'їнки, Гнутового та Лебединського. Всього на цьому напрямку зафіксовано 28 обстрілів.

На донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Найчастіше противник обстрілював позиції сил АТО у передмісті Авдіївки. Використовував гранатомети різних модифікацій та стрілецьку зброю. Окрім того, під ворожими обстрілами з мінометів калібру 82 мм опинились наші опорні пункти в районі Верхньоторецького, Опитного та Троїцького.

Луганський напрямок бандформування обстріляли 20 разів.

"Окупанти неодноразово били з мінометів калібру 120 та 82 мм, а також зі стрілецької зброї та гранатометів, по позиціях сил АТО, які розташовані біля Кримського, Катеринівки, Новоолександрівки та Богуславського. Окрім того, бойовики обстрілювали з піхотного озброєння укріплення українських захисників біля Станиці Луганської та Новозванівки", - йдеться у повідомленні.

Всього протягом минулої доби проросійські НЗФ 60 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО.

Фото: ua.112.ua


  адміністратор   05 черв. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення