"Гради" в АТО фото

«Гаряча» авдіївська промзона: бойовики били із заборонених мінометів та «Градів»

21 серпня 2017, 10:07

Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції у зоні АТО, у тому числі із забороненої зброї

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Гаряча» авдіївська промзона: бойовики били із заборонених мінометів та «Градів»

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції у зоні АТО, у тому числі із забороненої зброї. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найскладніше вчора було на Донецькому напрямку. Як і у попередні дні найактивніше терористи обстрілювали авдіївську промзону. Тут противник задіяв гранатомети, великокаліберні кулемети, реактивні установки Град "Партизан". Під вогнем з мінометів опинились українські позиції під Опитним, з 122-міліметрової артилерії – під Кам'янкою та Пісками.

На Приморському напрямку ворог стріляв з гранатометів і стрілецької зброї по силах АТО під Водяним, Красногорівкою, Павлополем, Мар'їнкою та Талаківкою. Також вкотре опинились під обстрілами оселі мирних мешканців — зі стрілецької зброї бойовики вдарили по житлових будинках Мар'їнки.

На Луганщині противник вів вогонь з гранатометів по наших опорних пунктах під Кримським та Новоолександрівкою.

Загалом бойовики вчора 47 разів порушили "режим тиші", внаслідок чого двоє бійців АТО отримали поранення, троє — травми.

Ілюстративне фото: telegraf.com.ua


  адміністратор   21 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення