АТО фото

Бойовики продовжують провокувати українських бійців: у зоні АТО вогонь не вщухає

30 серпня 2017, 10:09

Бойовики продовжують вести вогонь по українських позиціях у зоні проведення антитерористичної операції, попри усі досягнуті умови щодо перемир'я

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики продовжують провокувати українських бійців: у зоні АТО вогонь не вщухає

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики продовжують вести вогонь по українських позиціях у зоні проведення антитерористичної операції, попри усі досягнуті умови щодо перемир'я. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Напруженою залишається ситуація в авдіївській промзоні, яку вчора терористи обстріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також на Донецькому напрямку під обстрілами зі стрілецької зброї опинились позиції сил АТО під Зайцевим.

На Приморському напрямку противник гатив з великокаліберних кулеметів по Водяному, Лебединському та Талаківці, на Луганщині ж вчора біло повне затишшя.

Загалом бойовики вчора 21 раз порушили "шкільне перемир'я". На щастя, постраждалих серед військових немає.

Фото: EPA/UPG


  адміністратор   30 серп. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення