бойовики-обстріли-фото

На Луганщині загинув український боєць

24 вересня 2017, 10:32


Протягом минулої доби в зоні АТО загинув один військовослужбовець

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Луганщині загинув український боєць

  адміністратор   Додати коментар


Протягом минулої доби в зоні АТО загинув один військовослужбовець. Загалом бойовики 18 разів обстрілювали позиції наших захисників. ПРо це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку противник тричі обстрілював з гранатометів та великокаліберних кулеметів Авдіївську промзону. А також гатив по укріпленнях неподалік шахти Бутівка і Світлодарська. Район Кам'янки обстрілювали дві години. Стрілецьку зброю ворог двічі застосував по опорих пункахи сил АТО на підступах до Невельського.

На Приморському напрямку бойовики били з гранатометів поблизу Гнутового і Водяного. Неподалік Широкиного – з великокаліберного кулемету.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь із гранатометів у районі Кримського, з великокаліберного кулемету – на околицях Новотошківського.

Фото: ipress.ua


  адміністратор   24 вер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення