АТО фото

Бойовики активізувались на Донеччині: поранено двох українських воїнів

05 жовтня 2017, 10:03

Бойовики не припиняють вести вогонь у зоні АТО вздовж усієї лінії розмежування сторін, зосереджуючи активність на Донеччині

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики активізувались на Донеччині: поранено двох українських воїнів

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють вести вогонь у зоні АТО вздовж усієї лінії розмежування сторін, зосереджуючи активність на Донеччині. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, під обстрілами з гранатометів і стрілецької зброї опинились українські позиції під Авдіївкою та Невельським, з гранатометів — під Новоселівкою Другою, внаслідок чого поранення отримав один український боєць. Також терористи били з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по Водяному. А внаслідок бойового протистояння під Красногорівкою поранення отримав ще один боєць АТО.

На Луганщині гарячою точкою залишається Кримське, яке противник минулої доби накрив вогнем із заборонених 82-міліметрових мінометів, гранатометів та кулеметів.

Загалом вчора бойовики 19 разів порушили "режим тиші".

Фото: ukrinform.ua


  адміністратор   05 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення