поранені бійці АТО фото

Бойовики не припиняють збройних провокацій: поранено чотирьох бійців АТО

11 жовтня 2017, 10:08

Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції, зосереджуючи вогонь на Луганському напрямку

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Бойовики не припиняють збройних провокацій: поранено чотирьох бійців АТО

  адміністратор   Додати коментар


Бойовики не припиняють обстрілювати українські позиції, зосереджуючи вогонь на Луганському напрямку. Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Так, протягом трьох годин терористи обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї Новоолександрівку, внаслідок чого поранення отримав український військовий. Також під ворожим вогнем опинилась Трьохізбенка.

На Донецькому напрямку із настанням сутінків бойовики вдарили з БМП та великокаліберного кулемету по околицях Зайцевого, внаслідок чого поранення отримав боєць АТО. Також під обстрілами з кулемету опинився Майорськ.

На Приморському напрямку противник вів вогонь з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів по Старогнатівці та Талаківці. Також внаслідок обстрілів поранення отримали двоє захисників Широкиного.

Загалом вчора бойовики 15 разів порушили «режим тиші» вздовж усієї лінії розмежування сторін. На щастя, втрат у лавах українського війська немає.

Ілюстративне фото: glavcom.ua


  адміністратор   11 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення