Окупанти обстрілюють українські позиції у всіх напрямках

В зоні АТО російські війська продовжують порушувати умови новорічно-різдвяного перемир’я

17 січня 2018, 09:25

Окупанти обстрілюють українські позиції у всіх напрямках

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

В зоні АТО російські війська продовжують порушувати умови новорічно-різдвяного перемир’я

  адміністратор   Додати коментар


Російсько-окупаційні війська продовжують зривати домовленості Тристоронньої контактної групи про припинення вогню на час новорічно-різдвяних свят та обстрілювати із забороненого Мінськими домовленостями озброєння позиції Збройних Сил України, повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр штабу АТО у Facebook.


На Донецькому напрямку противник, за темної пори доби, застосував 120-мм міномети і випустив три міни цього калібру по оборонцях населеного пункту Водяне на Приазов'ї.


На Луганському напрямку, з гранатометів і великокаліберних кулеметів, були обстріляні опорні пункти сил АТО поблизу Луганського, а з міномету калібру 82-мм ворог вів вогонь по захисниках Троїцького.


Загалом, минулої доби, російсько-окупаційні угрупування здійснили 3 обстріли позицій Збройних Сил України. Українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали.
У результаті ворожих обстрілів двоє українських воїнів зазнали бойових травмувань. Вони були оперативно доправлені до військового госпіталю. Стан їхнього здоров'я - задовільний.


Фото: prm.ua


  адміністратор   17 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення