Зведення Прес-центру штабу АТО за 17 січня 2018 року

У зоні АТО минулої доби загинули троє українських військових, ще п'ятьох поранено

18 січня 2018, 09:25

Зведення Прес-центру штабу АТО за 17 січня 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У зоні АТО минулої доби загинули троє українських військових, ще п'ятьох поранено

  адміністратор   Додати коментар

Минула доба в АТО була неспокійна. Окупанти 7 разів обстрілювали позицій Збройних Сил України. Українські військовослужбовці у двох випадках були вимушені відкривати вогонь у відповідь із озброєння незабороненого Мінськими угодами.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на прес-центр АТО у Facebook.

У результаті ворожих обстрілів Україна понесла втрати - загинув один військовослужбовець, а внаслідок підриву техніки на міні, поранення несумісне з життям отримали ще двоє наших воїнів. П'ятеро військовослужбовців зазнали бойових травмувань.

На Луганському напрямку бойовики активізувалися за темної пори доби у районі Світлодарської дуги. Ворог вів вогонь із гранатометів різних видів та 120-мм мінометів довкола населеного пункту Луганське.
На Донецькому напрямку окупанти порушували домовленості про припинення вогню з 82-мм мінометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї біля Пісків. З мінометів такого ж калібру загарбники обстрілювали опорні пункти довкола Верхньоторецького, а з гранатометів і стрілецької зброї – провокували наших воїнів до бойового протистояння неподалік Новотроїцького. На підступах до Авдіївки, агресор понад годину вів вогонь зі 120-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а поблизу Гранітного порушували перемир'я зі стрілецької зброї.

Висловлюємо співчуття рідним і близьким захисників, які віддали життя за Україну.

 

Фото: ukranews.com


  адміністратор   18 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення