Зведення Прес-центру штабу АТО за 18 січня 2018 року

Доба в АТО: 2 мінометні обстріли, 1 боєць ЗСУ травмований

19 січня 2018, 09:25

Зведення Прес-центру штабу АТО за 18 січня 2018 року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Доба в АТО: 2 мінометні обстріли, 1 боєць ЗСУ травмований

  адміністратор   Додати коментар

Вчорашнє перемир'я тривало не довго - за темної пори доби, бойовики вдались до підступної провокації та здійснили обстріл позицій Збройних Сил України з мінометів. Повідомляє Vlasno.info посиланням на прес-центр АТО у Facebook.

На Луганському напрямку ворог вів вогонь з 82-мм мінометів по наших опорних пунктах поблизу Щастя. Також з міномету калібру 120-мм були обстріляні позиції у районі населеного пункту Луганське.

Загалом, минулої доби, противник 2 рази порушив режим тиші. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.
У результаті ворожих обстрілів жоден наш військовослужбовець не загинув і не був поранений. Водночас, під час проведення інженерних робіт на Донецькому напрямку отримав бойове травмування один військовослужбовець Збройних Сил України. Його оперативно було доставлено до військового госпіталю та надано необхідну медичну допомогу. Життю українського воїна ніщо не загрожує. Військові медики характеризують стан його здоров'я як задовільний.

 

Фото: slovoidilo.ua


  адміністратор   19 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення