Олена Гур'євська фото

Керівники «Остер» заперечують рейдерство у Строїнцях

26 травня 2015, 12:33

Ситуація навколо Строїнського колгоспу СТОВ «Поділля» наробило чимало шуму на Вінниччині та справило ефект інформаційної бомби, що розірвалася

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Керівники «Остер» заперечують рейдерство у Строїнцях

    Додати коментар


Ситуація навколо Строїнського колгоспу СТОВ «Поділля» наробило чимало шуму на Вінниччині та справило ефект інформаційної бомби, що розірвалася. Нагадаємо, що селяни звинувачують компанію «Остер» та її директорку Олену Гур'євську у рейдерському захопленні контори. Ми вже розповідали про цю ситуацію з точки зору строїнчан, і ось тепер надаємо слово пані Гур'євській.

– Люди, які пікетували обласну адміністрацію, говорили про рейдерське захоплення. Почнемо з того, що рейдерське захоплення – це силовий, незаконний метод привласнення підприємства. В мене є відео докази того, що в колгоспі жодної моєї людини немає. А селяни, що влаштовували акції під обласною адміністрацією та прокуратурою фактично займалися дестабілізацією ситуацією в регіоні, при чому в регіоні президентському. А пан Слободянюк, який обіймає посаду директора колгоспу СТОВ «Поділля» незаконно, все возить і возить їх до Вінниці на автобусах підприємства, співзасновником якого я являюсь, використовуючи солярку, куплену на кошти моєї компанії. І якби він цього не робив, то все б на підприємстві нормально функціонувало, – запевняє власниця «Остеру».

Своє бачення подій у «колгоспі» бізнес-вумен передає наступним чином:

– Взагалі вся ситуація розпочалася з того, що Андрій Леонідович Слободянюк за борги запропонував переписати на мене підприємство, що ми і зробили. Це можуть підтвердити вісім співзасновників компанії. Та коли я прийшла до нього з новим статутом, з абсолютно усіма документами і новим назначеним директором, він відмовився звільняти приміщення. Якщо б він хотів вирішити все цивілізовано, то одразу подав на мене позику до суду. Але знаючи, що програє, Андрій Леонідович почав брудну гру.

Крім того, Олена В'ячеславівна повністю спростовує версію про те, що директору СТОВ «Поділля» нанесли тілесні ушкодження:

– Кажуть, начебто його побили. Заявляю, що такого не було, і це підтверджують свідки. Взагалі, про яку шкоду здоров'ю середньої тяжкості може йти мова, якщо він бігає по мітингах і виступає по усіх телеканалах, хоча при ушкодженнях такого рівня мав би ще лежати в лікарні? На ньому не було жодного синця, а він кричав перед селянами на площі, нібито його побили. Наступного дня він вже з перев'язаною рукою розповідав на ВДТ, нібито Гур'євська його побила. Як так могло статися, якщо я навіть не мала доступу до контори? До речі, навколо неї є відеокамери, тож нехай Слободянюк надасть записи з них і ми побачимо, як все відбувалося насправді. Навіть найближчий соратник Андрія Леонідовича, головний економіст СТОВ «Поділля» заявив на сході сільської громади, у присутності міліції та голови районної Ради, що не бачив, як його хтось бив.

При цьому пані Гур'євська повідомляє, що вважає себе законною власницею контори у Строїнцях і є інвестором підприємства:

– По факту Слободянюк вже не має жодних прав на підприємство, проте продовжує сидіти в директорському кріслі і не допускає до справ мене. Так хто з нас рейдер? А я виступаю у якості інвестора контори, і нещодавно поставила в Строїнці хімікатів на 500 000 гривень і садженців на 50. 000. При цьому селяни кричать, що їх продали, як кріпаків. Та хіба в нас середньовіччя? І хіба я поставляла б усі необхідні матеріали до колгоспу, якщо хотіла б його продати?

Тим часом розгляд судової справи навколо суперечок Слободянюка та Гур'євської триває. Ми і надалі триматимемо вас в курсі подій та повідомлятимемо про подальший хід процесу.


Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення