Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Які хороми будують вінницькі чиновники на «одну зарплату»

    Додати коментар

Гучними та резонансними стали екскурсії до депутатських будинків, схожих на хороми. Неофіційно їх називають "Вінницькі межигір'я".
будинок Володимира Кістіона фото
будинок Володимира Кістіона


Будинок перший. Належить колишньому заступнику міського голови, нині першому заступнику Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, депутату Вінницької обласної ради Володимиру Кістіону. Величезний будинок, басейн та дорогий дизайн. Обурені люди по драбині лізуть через високий паркан, щоб побачити усю розкіш хоромів народного депутата.
будинок Романа Аксельрода фото
будинок Романа Аксельрода


Наступний палац — будинок Романа Аксельрода, колишнього заступника губернаторів Мовчана та Джиги, нині проректора Київського університету будівництва та архітектури. Розкішний високий кам'яний паркан для ще розкішнішого будинку. Люди обурені, що депутат нахабно загородив і привласнив частину прибережної зони Південного Бугу.
будинок Ігоря Вишара фото
будинок Ігоря Вишара
будинок дочки Миколи Баранова фото
будинок дочки Миколи Баранова



На одній вулиці по сусідству знаходяться маєтки заступника голови вінницького міського суду Ігоря Вишара, судді господарського суду Миколи Баранова та колишнього заступника голови апеляційного суду Вінницької області судді Залімського. Також — розкішний палац дочки Миколи Баранова, поруч — судді Апеляцйного суду Вінницької області Марини Якименко.

Люди розповідають про привласнений мешканцями суддівського межигір'я і обгороджений колючим дротом ставок. Кажуть, що ловити рибу не дозволяють нікому.

Переглядаючи світлини маєтків спеціалісти кажуть, що це задоволення не для звичайних людей.

Вінничани обурені, що в такий скрутний для країни час наші чиновники розкошують у своїх хоромах.


Відео Дмитра Тищенка

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення

Також в цій категорії:  НАШІ ГРОШІ

  наступна публікація На Вінниччині податкова перевірить усі підприємства-боржники

  попередня публікація Чому дешева гречка стає дорогою