За найкращі костюми даруватимуть подарунки

Велопарад Дідів Морозів, Снігурок та Новорічних оленів відбудеться у Вінниці

10 грудня 2018, 12:46

За найкращі костюми даруватимуть подарунки

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Велопарад Дідів Морозів, Снігурок та Новорічних оленів відбудеться у Вінниці

  адміністратор   Коментарі (1)

Вінницький велолюбителів запрошують взяти участь у велопараді Дідів Морозів, який «пронесеться» містом наступного року 5 січня. Про це з посиланням на подію, повідомляє Vlasno.info.

Збір учасників відбудеться о 12-й годині на Майдані Незалежності. О 12:30 велосипедисти розпочнуть заїзд за маршрутом : Майдан Незалежності - Козицького - Грушевського - ЦПКіВ ім. Пєшкова - Пирогова - Келецька - 600-річчя – Хмельницьке Шоссе - Соборна - МБП СВЦ «Підкова» (колишній кінотеатр Росія).

Організатори заходу попереджають: охочим долучитися до параду обов'язково бути у костюмі або мати атрибути Діда Мороза, Санта Клауса, Святого Миколая або Снігурки. Підійдуть бороди, червоні шапки, мішки і таке інше. У крайньому випадку достатньо буде прикрасити свого «двоколісного друга».

На фініші всі учасники зможуть взяти участь у конкурсі на найліпший костюм та отримати новорічний подарунок у номінаціях:

Фіналісти велозабігу матимуть можливість позмагатись у конкурсі на найліпший костюм:

  • Велодідомороза
  • Велоснігурки
  • Новорічного Оленя (найкраще прикрашений байк)
  • Навколо новорічного креативу (костюм сніжинки, зайчика ,білочки і таке інше)

Традиційно, переможці отримають подарунки.

Щоб убезпечитись від травмування всім Сантам, Миколаям, Снігуркам та іншим різдвяно-новорічним персонажам рекомендовано не сідати на велосипед, не надягнувши шолом.

До слова, самого Діда Мороза цьогоріч у Вінниці не буде. Місцевих дітлахів вітатимуть із новорічними святами Святий Миколай та Санта Клаус, а от радянський дідусь, як повідомили у міськраді, «загубився» дорогою до нашого міста.

Читайте також: До новорічних свят у Вінниці оголосили конкурс для багатодітних родин.

 

 

Фото: myvin.com.ua


  адміністратор   10 груд. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
+2 # Вова 10.12.2018, 15:39
самого Діда Мороза цьогоріч у Вінниці не буде. Джерело: vlasno.... Це суперечить заголовку.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення