трамвай у Вінниці фото

У вінницький трамвай влучила блискавка

112
16 травня 2019, 21:56

Пасажири півгодини сиділи в темному вагоні

Vlasno.info
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У вінницький трамвай влучила блискавка

  Vlasno.info   Коментарі

Сьогодні о 21.05 в один з вінницьких трамваїв влучила блискавка. Пасажирів з метою безпеки не випускали з вагону. Чекали аварійно-диспетчерську службу, щоб її працівники відключили електропостачання, адже від удару блискавки обірвався електродріт, повідомляє Vlasno.info.

– Проїхали ринок "Вишенька" . І тут, як гупнуло, хитнуло трамвай! Світла не стало, - розповідає пасажирка трамваю № 6 "Залізничний вокзал-Вишенька" Олена. - Виявилось, що у трамвай вдарила блискавка. Всі кричать: "Випустіть!", а водій: "Не можна, там калюжі, ще струмом вб'є! Я напругу вимкнула, чекаю аварійку".

З'ясувалось, що під час удару блискавки обірвався дріт.

– Всі почали кудись дзвонити, - продовжує розповідь пані Олена. - Хтось сказав, що вже кудись подзвонили і вони напругу вимкнули. Мовляв, можна виходити. Але ніхто не ризикнув, бо по зустрічній колії трамваї рухались. Зрозуміли, що напруга не виключена. Крім того, водійка трамвая сказала, що нікого не випустить, поки не приїде аварійна служба.

avariyka

Люди сиділи в темряві півгодини. Раділи, що у трамваї не було дітей, припускали, що ті могли б плакати. Також подейкували: "Добре, що дроти не загорілись і сам трамвай. Ми ще легко відбулись". За півгодини приїхала машина аварійної служби, водійка відкрила двері, пасажири вийшли.

Читайте також: у Вінниці "замінували" кілька будівель.

Хочете отримувати головні новини у месенджер? Підписуйтесь на наш Telegram.

Фото: Vlasno.info, vn.20minut.ua


  Vlasno.info   16 трав. 2019 Друк Коментарі