перерізала вени фото

Вінничанка планувала вирізати всю свою родину

08 липня 2016, 16:58

У селі Троща Липовецького району 29-річна Тетяна Порхун перерізала вени 4-річному синові через депресію

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінничанка планувала вирізати всю свою родину

    Коментарі


У селі Троща Липовецького району 29-річна Тетяна Порхун перерізала вени 4-річному синові через депресію. Про це кореспонденту Vlasno.info повідомила секретар сільської ради Олена Тригуб.

– Десь о 5.00 ранку в поліцію зателефонували лікарі швидкої допомоги та повідомили, що вони госпіталізували 4-річного хлопчика із перерізаними венами. Слідчі відразу виїхали на виклик та почали спілкуватись із батьками. Пізніше зі слів батька стало відомо, що дитину порізала його дружина, – розповідає старший слідчий Липовецького відділу поліції Роман Хоменко. – О 4.00 годині ранку жінка прокинулась й пішла до ванної кімнати. Там взяла лезо та подалась у дитячу кімнату. Спочатку підійшла до молодшого хлопчика й зробила надріз на його руці, коли дитина прокинулась закрила йому рота й почала душити. Дитина дуже плакала, тому вона швидко зробила ще два надрізи.

Від плачу Михайлика прокинувся його старший брат – 10-річний Коля та почав гукати тата. Чоловік забрав у дружини лезо та викликав швидку.

– В лікарні жінка плакала, казала, що зробила скоєне через розпач. За останній рік в їхній сім'ї сталося два похорони, померла її мати та свекруха. Казала, що не хоче, щоб її діти жили у світі, де стільки розпачу та ненависті, наголосила, що наш світ дуже «страшний». Після смерті молодшого хлопчика планувала вбити старшого, а після чоловіка та себе, – говорить слідчий.

Після народження молодшого хлопчика в Тетяни трапилась серйозна депресія. Вона дуже хотіла дівчинку й звинувачувала лікарів, що в неї народився син. Коли йому виповнився рік порвала та спалила всі дитячі фотографії.

– Тетяна приїхала в наше село 7 років тому, коли вийшла заміж за нашого односельчанина Василя. Майже відразу влаштувалась на роботу в дитячий садочок. Чоловік працював на заправці. Жили вони заможно, мали машину. Коля її дуже сильно любив, ніколи «кривого» слова до неї не сказав, – каже Олена Тригуб. – Для всіх односельчан трагедія стала дуже серйозним шоком. Таня завжди була дуже доброю, тихенькою. Дітей любила дуже сильно. Постійно купувала хлопчикам новий одяг та водила в перукарню. На роботі про неї були тільки позитивні відгуки.

Наразі діти перебувають у тітки, сестри батька. Матір слідство взяло під домашній арешт. Відомо, що вона перебуває в психіатричній лікарні у Вінниці.

Фото: newsmarket.com.ua

Також в цій категорії:  КРИМІНАЛ

  наступна публікація У Ладижинській колонії працівники наживалися на в'язнях

  попередня публікація У Вінниці закрили 16 «міні-казино»