Конфлікт на березі річки виник через вилов риби

На Вінниччині молодики ледь не до смерті побили пенсіонера через вилов риби

13 грудня 2017, 09:50

 Конфлікт на березі річки виник через вилов риби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Вінниччині молодики ледь не до смерті побили пенсіонера через вилов риби

  адміністратор   Коментарі

9 грудня близько 4.00 до поліції надійшла інформація з лікарні про те, що каретою швидкої допомоги у непритомному стані до них був госпіталізований чоловік. У потерпілого лікарі діагностували перелом склепіння черепа, щелепи та внутрішню кровотечу. Повідомляє Vlasno.info з посиланням на відділ комунікації поліції Вінницької області.
Потерпілого, який разом з 79-річним товаришем з річки витягнули з сітки рибу, побили двоє невідомих чоловіків. Нападники звинуватили пенсіонерів, що вони забрали вилов із їхньої сітки. Побивши одного з пенсіонерів, невідомі втекли. Товариш потерпілого викликав швидку допомогу.

Потерпілий у важкому стані знаходиться у вінницькій лікарні. Конфлікт між чоловіками виник вночі на березі річки через вилов риби.
11 грудня працівники гайсинської поліції встановили та затримали двох молодиків, причетних до побиття пенсіонера. Правопорушникам оголошено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 63-річному пенсіонеру.
Як розповів начальник Гайсинського відділу поліції Ігор Соломон, провівши розшукові заходи, та, опитавши свідка, поліцейські встановили осіб, причетних до цього злочину. Ними виявилися 20 та 22-річні місцеві жителі. Вони раніше притягувалися до адміністративної відповідальності за дрібні хуліганства.
Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення підозрюваним загрожує до 10 років позбавлення волі.

Фото: прес-центр поліції Вінницької області


  адміністратор   13 груд. 2017 Друк Коментарі