ДТП у Вінниці фото

Аварія на 600-річчя «врятувала» вінничан від пограбування

05 квітня 2016, 10:09

Біля Донецького університету зіштовхнулись дві автівки 

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Аварія на 600-річчя «врятувала» вінничан від пограбування

    Коментарі

Вчора близько десятої години вечора біля Донецького університету по вулиці 600-річчя сталося ДТП. Червоний «ВМW» з пасажирами врізався в «Фольксваген Пасат», в якому також були пасажири. Свідком аварії став кореспондент Vlasno.info.

Червоний «ВМW»збирався повертати, водій «Фольксвагена» вирішив його обігнати. В результаті зіткнення у «ВМW» повністю знесло передню частину а «Фольксваген » вдарило в бік та відкинуло на декілька метрів.
ДТП у Вінниці фото

Як повідомили працівники ГУ Нацполіції на місці пригоди, під час дорожньої пригоди на диво ніхто не постраждав. Сусідні авто, що були припарковані, також залишилися цілими. Поліцейські склали протокол, на місце прибула слідчо-оперативна група. Водія BMW забрала "швидка" - він скаржився на погане самопочуття.  Винних у ДТП визначатиме суд.
ДТП у Вінниці фото
ДТП у Вінниці фото

В той же час у сусідньому будинку мало не трапилося пограбування. Мешканці багатоповерхівки розхвилювалися через відкриті двері в сусідній квартирі, виявили, що через балкон першого поверху до квартири ймовірно залізли грабіжники, але через те, що на ДТП на 600-річчя приїхали правоохоронці, злодії поспішили втекти, не взявши з собою нічого. У прес-службі патрульної поліції інформацію про виклик підтвердили:

- Сусідка помітила відчинені двері в квартиру, викликала поліцію, проте, вчасно повернулася господиня, перевірила, що всі речі на місці, нічого не зникло, тому є припущення, що вона просто забула замкнути двері.

Фото Любові Завальнюк