дерева - негода фото

Негода змусила вінничан влаштовувати романтичні вечері при свічках

13 жовтня 2016, 18:10

Балканський циклон на Вінниччині поламав дерева, порвав лінії електропередач і знеструмив населені пункти

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Негода змусила вінничан влаштовувати романтичні вечері при свічках

    Коментарі


Балканський циклон на Вінниччині поламав дерева, порвав лінії електропередач і знеструмив населені пункти, повідомляє Vlasno.info.

– Відучора ми сидимо без світла, – зазначає мешканка будинку по вулиці Соловйова Тетяна. – Опалення не працює, холодильник розморозився. Заряд на мобільному телефоні закінчується. Вечеряли вчора при свічках. Не здивуюсь, якщо і сьогодні доведеться влаштовувати романтичну вечерю.

– В міськвиконком неможливо додзвонитися, – каже жінка. – Зателефонувала на 15-60. Там мені відповіли: "Чекайте. У половини міста дроти пообривало." Сусідка не могла нікуди додзвонитися, то в ЖЕК ходила, щоб виклик оформити, але аварійка так і не приїхала.

Vlasno.info намагалось дізнатися, які реальні обсяги шкоди, яку вінничанам заподіяла негода. Однак телефони аварійних служб не відповідали. Не вдалося зв'язатися для з'ясування ситуації і з начальником відділу оперативного реагування "Цілодобова варта" міської ради Антоніною Іващук.

Начальник прес-служби ДСНС у Вінницькій області Олександр Кутовий повідомив, що найбільше постраждали лінії електропередач Вінниці, Тиврівського і Тульчинського районів.

За словами Олександра Кутового, на території області зафіксовано 21 порив ліній електропередач. Автоматика спрацювала на 349 трансформаторних підстанціях. До відновлення електромереж задіяно 43 бригади ВАТ "Вінницяобленерго", 130 працівників і 38 одиниць техніки.

Через негоду працівникам ДСНС доводилось проводити аварійно-рятувальні роботи по розчищенню доріг.

Як повідомляло Vlasno.info, зі ставка у Томашпільському районі рятувальникам довелось витягати молоковоз, який потрапив туди внаслідок негоди.

У прес-службі ДСНС у Вінницькій області радять водіям до покращення погодних умов не вирушати на далекі відстані, змінити літні шини на зимові, а також дотримуватись правил дорожнього руху.

Нагадаємо, через сильний вітер та снігопад у Шаргородському районі дерево впало на одинадцятикласницю.

Ілюстративне фото: volyn24.com

Також в цій категорії:  СТИХІЇ

  наступна публікація У середу на вінничан чекає добова злива

  попередня публікація На Вінниччину прийшли жовтневі заморозки