Люди демонструють недовіру до правоохоронців

У Києві, під час акції із закликом знайти убивць юристки Ноздровської сталася сутичка

02 січня 2018, 15:05

Люди демонструють недовіру до правоохоронців

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Києві, під час акції із закликом знайти убивць юристки Ноздровської сталася сутичка

  адміністратор   Додати коментар

Під стінами управління поліції Київської області зібралося близько 200 активістів та небайдужих людей які вимагають розслідування вбивства Ірини Ноздровської. Про це повідомляє Vlasno.info  з посиланням на Укрінформ.
Керівник поліції Київської області Дмитро Ценов вийшов до мітингувальників. Він підтримав активістів у тому щоб створити ініціативну групу з числа громадських активістів для допомоги у розслідуванні вбивства юристки. Ценов також оголосив попередні відомості з розслідування справи юристки Ноздровської, в цей час у натовпі відбулася невелика штовханина.

Коли Ценов розповідав про дії правоохоронців, сталась сутичка - один із активістів вибіг до нього і кілька разів його вдарив.

Активісти не розходяться і залишаються спілкуватися з правоохоронцями.

Наразі імпровізований мітинг під Головним управлінням Національної поліції України в Київській області триває.

Нагадаємо, що сьогодні у Вінниці, кілька десятків активістів та небайдужих людей зібралися перед будівлею Головного управління Нацполіції у Вінницькій області. Вони долучились до акції та підтримали киян, що вийшли на вулиці вимагаючи розслідування вбивства Ірини Ноздровської. Вбивство юристки вінничани порівнюють з вбивством Гонгадзе.

Фото: Дмитро Реплянчук/Громадське

Відео: Тетяна Висоцька


  адміністратор   02 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення