У столичній прокуратурі розглядають версію за фактом доведення до самогубства

У столиці біля медуніверситету влаштували акцію через самогубство студентки з Туркменістану

19 лютого 2018, 13:15

У столичній прокуратурі розглядають версію за фактом доведення до самогубства

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У столиці біля медуніверситету влаштували акцію через самогубство студентки з Туркменістану

  адміністратор   Додати коментар

У Києві під медичним університетом імені Богомольця проходить акція у зв'язку з самогубством студентки з Туркменістану Муккадас Насирлаєвої. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на Громадське. Учасники акції звинувачують керівництво університету у корупції.

17 лютого, Ровшанбек Розметов, адвокат 18-річної студентки Національного медичного університету імені Богомольця Мукаддас Насирлаєвої повідомив, що дівчина 30 січня стрибнула з мосту Патона, до цього її вважали зниклою безвісти. Розметов також оприлюднив відео у Facebook на якому, за його словами, можна відстежити шлях студентки до мосту. Він вважає, що до самогубства дівчину довели в деканаті ВУЗу.

Сьогодні зранку, 19 лютого на сторінці медуніверситету опублікували заяву, що зникла студентка з Туркменістану Муккадас Насирлаєва була відрахована з НМУ ім. Богомольця через порушення міграційного законодавства.

Київська місцева прокуратура № 9 розпочала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом доведення до самогубства студентки.

«За оприлюдненою у ЗМІ інформацією, на такий вчинок дівчину могли підштовхнути труднощі, які виникли в неї під час навчання в вищому учбовому закладі, а також через непорозуміння із його керівництвом. У зв'язку з цим до ЄРДР внесено відомості за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 за ст. 120 (доведення до самогубства) КК України», — заявили у прокуратурі.

Столичні водолази у свою чергу, не припиняють пошукові роботи ще з 17 лютого.

 

Фото: amazonaws.com


  адміністратор   19 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення