Хижаки вбивають свійських тварин, та нападають на собак

Вовки взяли в облогу ціле село на Житомирщині

19 січня 2018, 15:17

Хижаки вбивають свійських тварин, та нападають на собак

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вовки взяли в облогу ціле село на Житомирщині

  адміністратор   Коментарі (1)

У селі Обиходи, що на Житомирщині, живуть понад 200 людей. Уже кілька місяців усі вони зі страхом виходять на вулицю, бо населений пункт окупували вовки. Люди бояться виходити на вулицю. Упродовж кількох місяців вовки передушили майже всю птицю селян, вбили з десяток свійських тварин, нападали на собак. Сторожового Бурана хижаки витягли з буди та розірвали навпіл. Через таке нашестя, селяни на ніч заводять худобу та собак у власні будинки.

Про це повідомляє Vlasno.info з посиланням на 24 канал.

Мисливці розповідають, що за останні декілька років популяція вовків на Житомирщині значно збільшилась – хижаки з'явились там, де до цього ніколи не жили – на Півдні області. Втім вполювати їх дуже складно.

«Вполювати, скажімо, пересічному, простому мисливцю його, зазвичай, не вдається. Це потрібні такі мисливці, які добре знають його повадки, де він може зупинитися на днювання», – пояснив завідувач сектору мисливського господарства Роман Логвінчук.

Найнебезпечніші, кажуть науковці, так звані собаки-вовки, які з'явилися в результаті схрещення собаки та вовка. Ці тварини розумні та сильні, і абсолютно не бояться людей.

Оскільки з хижаками впоратися самотужки не вийшло, нарешті вирішили звернутися до правоохоронців та районної ради. Селяни дуже надіються на їх допомогу.

 

Фото: persgroep.net


  адміністратор   19 січ. 2018 Друк Коментарі

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
0 # Вадим Шмагалов 20.01.2018, 08:09
На Житомирщині вовки окупували ціле село, а на Вінниччині вовки, точніше шакали, окупували обласний центр. Не бачили? Прийдіть в центр міста на Майдан Незалежності і побачите їх "лігво".
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення