Незручності пов'язані з ремонтними роботами

Біля кладовища у Вінниці сьогодні не буде світла

23 січня 2018, 10:02

Незручності пов'язані з ремонтними роботами

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Біля кладовища у Вінниці сьогодні не буде світла

  адміністратор   Додати коментар

ТОВ «ЖЕО», на своїй сторінці у Facebook, попереджає вінничан про планові відключення світла, інформує Vlasno.info. Це повязано з тим, що неподалік від Центрального міського кладовища, на вул. О.Береста та Якіра енергетики розчищатимуть трасу.

«Шановні вінничани, звертаємо вашу увагу на те, що сьогодні, 23 січня 2018 року, планові відключення світла відбудуться на вул. О.Береста та Якіра. Відключення електроенергії триватиме до 17:00, оскільки на вказаних ділянках енергетики виконуватимуть роботи з технічного обслуговування та розчищатимуть трасу», - йдеться в повідомленні.

Пропонуємо мешканцям розпланувати час користування електроприладами, таким чином вдасться якнайменше відчути незручність.

 

Фото: myvin.com.ua


  адміністратор   23 січ. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення