video-vlasno

Мітингувальники в Києві понесли листа з вимогами до Порошенка

19 жовтня 2017, 19:49

Вечірня трансляція протестів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Мітингувальники в Києві понесли листа з вимогами до Порошенка

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні надвечір активісти та очільники протесту під Верховною Радою зробили спільну заяву до президента Петра Порошенка. Про це повідомляє з-під стін Верховної Ради журналістка Vlasno.info Любов Завальнюк. 

Заяву зачитали при всіх зі сцени, після чого депутат Єгор Соболєв закликав сьогодні о 20:15 вирушати до Адміністрації президента, аби вручити йому цього листа, аби змусити Петра Порошенка повпливати на прийняття законів, або йти геть. Адже сьогодні не були виконані вимоги мінгувальників і три закони, на яких вони наполягали не прийняли. Хоча законопроекти про зняття недоторканності таки включили до порядку денного і відправили на розгляд Конституційного суду. 

"Ще буде сьогодні зібрано раду, на якій обдумають, як укріпити наметове містечко за військовими нормами", - розповідає наша колега. 

Пропонуємо вам подивитись пряму трансляцію ходи активістів до президента.

 

 


  адміністратор   19 жовт. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення