На суддю подали дві скарги до ВРП

Дві скарги до ВПР та можливе відкриття дисциплінарної справи - загрожує судді що відпустила Саакашвілі

17 грудня 2017, 15:55

На суддю подали дві скарги до ВРП

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Дві скарги до ВПР та можливе відкриття дисциплінарної справи - загрожує судді що відпустила Саакашвілі

  адміністратор   Додати коментар

На суддю Печерського районного суду Києва Ларису Цокол, яка напередодні відпустила без обрання запобіжного заходу колишнього голову Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі, подано дві скарги до Вищої ради правосуддя. Про це йдеться на сайті ВРП, інформує Vlasno.info з посиланням на РБК-Україна.

Зокрема, як випливає з порядку денного засідання Першої дисциплінарної палати, розгляд питання про відкриття дисциплінарної справи чи відмову в її відкритті відбудеться на засіданні палати 22 грудня 2017 року. Повідомляється, що розгляд цього питання відбудеться за скаргами Олександра Пікалова та Миколи Харченка. При цьому доповідачем при розгляді має виступити член Вищої ради правосуддя Олексій Маловацький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 11 грудня Печерський районний суд Києва відпустив Михайла Саакашвілі без призначення запобіжного заходу. "Клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту для Михайла Саакашвілі залишити без задоволення", - заявила суддя Цокол. Пізніше Генеральна прокуратура України оскаржила це рішення та подала апеляцію.

Фото: УНІАН


  адміністратор   17 груд. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення