Начальника вінницького Держкомземагенства відсторонили від роботи

Начальника вінницького Держкомземагентства відсторонили від роботи

20 січня 2015, 20:02
Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Начальника вінницького Держкомземагентства відсторонили від роботи

    Додати коментар


Протягом двох тижнів у грудні 2014 року комісія з Державного агентства земельних ресурсів України проводила перевірку у вінницькому управлінні Держкомзему. За результатами роботи комісії, з Києва прийшов наказ відсторонити від роботи начальника Держземагенства у Вінницькій області Олексія Коника, його першого заступника Олександра Королюка та заступника Івана Пашкевича. Причин відсторонення не повідомили.

— Так, це не чутки. Був такий наказ, — прокоментував Олексій Миколайович, котрий зараз знаходиться на лікарняному. — Все відбувається у зв'язку з реорганізацію нашого відомства.

Через два місяці усіх чиновників можуть поновити на посадах. Зараз обов'язки начальника Держземагенства у Вінницькій області виконує Тетяна Медведецька, яка раніше працювала у відділі містобудівних кадастрів Департаменту архітектури, містобудування та кадастрів Вінницької міської ради.

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення