чиновники фото

Жодного чиновника не скоротили при створенні об'єднаної громади на Вінниччині

01 серпня 2016, 17:20

Під час об'єднання Калинівської та Дружелюбівської громад вінницької області вдалось зберегти посади усіх чиновників

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Жодного чиновника не скоротили при створенні об'єднаної громади на Вінниччині

    Коментарі (1)


Під час об'єднання Калинівської та Дружелюбівської громад вінницької області вдалось зберегти посади усіх чиновників. Про це Vlasno.info повідомила секретар Калинівської міськради Лариса Кудін.

– Колишній голова сільради Інга Притуляк обрана старостою Дружелюбівки, виконує свої обов'язки в селі та входить у виконком об'єднаної громади. Колишній секретар зараз працює у загальному відділі міськраді, але робоче місце має у Дружелюбівці,  розповідає вона.  Колишній землемір мала і тоді і зараз 0,5 ставки, бухгалтер сільради перейшла працювати у новостворений відділ освіти, який нараховує 15 працівників.

За словами Лариси Павлівни, до об'єднання відділ освіти знаходився у райдержадміністрації. Опісля освітянську сферу передали на опікування новоствореній об'єднаній територіальній громаді (ОТГ). Тому постало питання про створення окремого підрозділу. Також почало роботу фінансове управління з чотирьох осіб.

– У найближчому майбутньому розширювати штат не плануємо. Поки що справляємось власними зусиллями,  наголошує Лариса Кудін.

Окрім загального відділу в Калинівській ОТГ працює відділ підтримки муніципальних ініціатив та інвестицій та бухгалтерський відділ, які нараховують 15 працівників.

Нагадаємо, перші громади на Вінниччині отримали обіцяні кошти

Фото: pravda.if.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Татьяна Михайлова
0 # Татьяна Михайлова 04.08.2016, 18:25
На сьогодні Кочубеївська об’єднана громада – це яскравий приклад цілісності для всіх скептиків, що вважали об’єднання геноцидом села, утопією, загибеллю селища. Завдяки об’єднанню, це село розвивається. Читайте тут: ...ksza.ks.ua/news/society/64907-kochubeyivska-oby ednana-gromada-vdsvyatkuvala-svoyu-pershu-rchnicyu .html
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення