останній пам'ятник Леніну на Вінниччині фото

Святий Михаїл прийде на зміну останньому Леніну на Вінниччині

02 грудня 2016, 16:11

станній пам'ятник Леніну знесли в селі Кошаринці Барського району і зробили це сьогодні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Святий Михаїл прийде на зміну останньому Леніну на Вінниччині

    Додати коментар

Нещодавно місцеві засоби масової інформації писали, що останнього Леніна на Вінниччині знесли в селі Довжок Ямпільського району, але це не так. Останній пам'ятник Леніну знесли в селі Кошаринці Барського району і зробили це сьогодні, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Поцікавившись, вчора, першого грудня, у сільського голови села Попівці, в підпорядкуванні якого знаходяться Кошаринці, яка доля пам'ятника Леніну, отримав неоднозначну відповідь.

– Та ми Леніна пару хвилин назад знесли. І взагалі не треба писати, що я не виконав закон про декомунізацію. Краще писати про щось хороше, чого у нас немає. Зараз зі снігом боремося, – каже сільський голова Попівців Ігор Андрухов.

Я вирішив перевірити цю інформацію і знайшов у соцмережі. Четверо мешканців Кошаринців підтвердили, що Ленін у них досі стоїть. Але сьогодні, другого грудня, ситуація змінилася.

– Зараз біля пам'ятника Леніна присутній сільський голова та директор будинку культури. Збираються його звалювати. На вулиці такий сніг мете і в таку погоду зібралися його знімати. Мабуть, це ваш дзвінок зіграв подіяв, – каже місцева мешканка Катерина Кухар.

За словами сільського голови, замість Леніна католики планують встановити облік Святого Михаїла.

Фото: gazeta.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення