патрльні поліцейські фото

У Вінниці шукають «свіжу кров» для патрульної поліції

09 серпня 2017, 18:00

Сьогодні завершується набір до Патрульної поліції у Вінниці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

У Вінниці шукають «свіжу кров» для патрульної поліції

    Коментарі (2)


Сьогодні завершується набір до Патрульної поліції у Вінниці, повідомляє Vlasno.info. За інформацією на сайті Патрульної поліції України, у Вінниці є 150 вакансій інспекторів.

– Ми будемо відбирати кращих з кращих, – зауважує т. в. о. заступника начальника управління Патрульної поліції у м. Вінниці Євгеній Дмитрієнко. – Є достатня кількість людей, які хочуть спробувати свої сили.

Свої заяви вже подали 1200 осіб, серед них 30% – жінки, каже він.

Практично всі кандидати вже виконали тестові завдання. Наразі вони проходять ВЛК.

Євгеній Дмитрієнко повідомив, що за результатами проходження тестових завдань, достатня кількість конкурсантів до прохідного мінімуму не дотягнула. Їм запропонували готуватися і спробувати свої сили наступного разу.

Після проходження медичної комісії учасники конкурсу продемонструють свою фізичну підготовку. Лише після цього претендентів на вакантні посади чекає співбесіда.

– Під час співбесіди учасник відбору має обґрунтувати, чому він хоче бути поліцейським, – розповідає т. в. о. заступника начальника патрульної поліції Вінниці.

За попередніми прогнозами, "свіжа кров" до служби приступить до кінця січня – початку лютого 2018 року.

Серед тих, хто бере участь у відборі, є колишні працівники органів внутрішніх справ. Переважно це колишні правоохоронці, які з якихось об'єктивних причин написали рапорт на звільнення і почали займатися іншою діяльністю або виїхали за кордон.

Але правоохоронців, які не пройшли атестацію, серед конкурсантів наразі немає. Втім, Дмитрієнко запевнив, якщо суд визнав рішення атестаційної комісії неправомірним і виніс рішення про поновлення на посаді, таким особам не відмовлятимуть.

Однак братимуть таких працівників "у роботу" не одразу, а після чотиримісячного стажування в зоні АТО, щоб перевірити боягуз він, чи ні.
Перевіряти таким чином тих, хто поновлюється на посаді за рішенням суду, запропонував очільник Нацполіції Сергій Князєв.

– Потрібно дати людині другий шанс, – зазначає Євгеній Дмитрієнко.

Серед тих, хто бере участь у відборі на посади інспекторів патрульної поліції у Вінниці – 8% колишні співробітники органів внутрішніх справ, 11% – учасники АТО.

По закінченню випробувань учасники конкурсу пройдуть адмінкомісію, у складі якої зокрема начальник управління Патрульної поліції у Вінниці, депутати та громадськість.

Довідкову інформацію щодо проведення набору на вакантні посади інспекторів патрульної поліції можна дізнатись тут.

Фото: tsn.ua

Коментарі    Оновити список коментарів

Вадим Шмагалов
0 # Вадим Шмагалов 10.08.2017, 13:49
Шукають "свіжу" кров? А "стару", що, випили вже всю? Ну і апетит. До речі, "кровососи", шукайте "свіжу" кров у Вінницькій обласній станції переливання крові, що по вулиці Пирогова, поряд з Пироговською обласною лікарнею. Там, між іншим, має зберегтись і моя кров, і не тільки кров, а й плазма. Я коли був молодший, був донором плазми.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Міша
0 # Міша 09.08.2017, 22:01
Треба було берегти перший призив.
Краще розберіться чому ті звільняються.
Основна причина, бо невміють брати взятки.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення