будівництво кладовища на Сабарові фото

«Шляхбуд» незаконно виграв тендер на будівництво кладовища в Сабарові

04 жовтня 2017, 13:33

Державний орган фінансового контролю підтвердив підозри про незаконність дій «Шляхбуду» на Сабарівському шосе, де планують будувати кладовище

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«Шляхбуд» незаконно виграв тендер на будівництво кладовища в Сабарові

    Додати коментар


Державний орган фінансового контролю підтвердив підозри про незаконність дій «Шляхбуду» на Сабарівському шосе, де планують будувати кладовище. Повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області розглянуло запит народного депутата щодо порушень ВМР при проведенні тендеру.

Розглянувши запит, служба з питань фінансового контролю теж знайшла порушення у документах ТОВ «Шляхбуд». Зокрема у відповіді на запит йдеться, що «Шляхбуд» виграв у тендері незаконно.

«Тендерна пропозиція вказаного учасника потребувала відхилення відповідно до частини першої статті 30 Закону №922-VIII як така, що не відповідала кваліфікаційним критеріям та умовам тендерної документації Замовника», – йдеться у відповіді на запит.
будівництво кладовища на Сабарові фото
Відмовити у тендерній пропозиції даному товариству мали з ряду причин. Зокрема, «Шляхбуд» за умовами договору повинен мати досвід у виконанні аналогічних договорів, а у копіях договорів, які надало дане товариство, вказано, що «предметом договору визначено капітальний ремонт дорожнього покриття вул. Ватутіна, а також вул. Київської». Окрім того, «Шляхбуд» гарантує дотримання заходів із захисту довкілля при виконанні робіт дорожнього покриття, а не робіт з будівництва кладовища.
будівництво кладовища на Сабарові фото
Держаудитслужба робить висновок, що замовник, в особі Вінницької міської ради обрав переможця тендеру незаконно та направила результат аналізу ситуації у прокуратуру.
будівництво кладовища на Сабарові фото

Фото Ольги Бунич

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення