Працівники стверджують, що не винуваті

Голову Могилів-Подільської районної ради зафотошопили на сайті РДА

06 грудня 2017, 19:07

Працівники стверджують, що не винуваті

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Голову Могилів-Подільської районної ради зафотошопили на сайті РДА

    Додати коментар

Скандал у мережі був спричинений через фотошоп. Так, голова Могилів-Подільської районної ради Володимир Сірант після відвідання заходу до Дня інвалідів... не знайшов себе на фотографії.

могилів-подільська-рда-сайт

Оригінал фото, де він присутній, виклав у мережу, разом з відредакторваним фото, на якому його постать замальована. 30 листопада районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено свято добра та милосердя «Крок назустріч».

— Після того як я відвідав концерт в честь свята, я розмістив інформацію та фотографії (які були зроблені нашими працівниками) у мережі. Нещодавно зайшовши на сайт Могилів-Подільської районної державної адміністрації, я наткнувся на ідентичну фотокартку, але уже без мене, причому, з явними ознаками використання Photoshop, — говорить голова районної ради Володимир Сірант.

Працівники Могилів-Подільської РДА наголошують, що отримали уже готовий матеріал разом із фотографіями від Могилів-Подільського районного центру соціальної служби для сім'ї, дітей та молоді. У самому центрі ж запевняють: з фотографією нічого не робили:

— Я не маг і не чаклунка, що можу людину раз і стерти. Ми фотошопом не користуємось, — прокоментувала начальник відділу соціальної роботи Людмила Дишкант.

Тож яким чином голова районної ради зник з фотографії, досі не встановлено, проте цією ситуацією уже зацікавився Вінницький Шерлок, який вже готує на Vlasno.info своє розслідування.

Автор: Анастасія Величко

Фото: зі сторінки Володимира Сіранта у Facebook т скріншот сайту Могилів-Подільської РДА

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення