альтанки в Гайсині фото

Альтанки та цукерки розсварили на Вінниччині міського голову і депутата

20 січня 2018, 21:44

У місті Гайсин Вінницької області розгорівся конфлікт між міським головою Анатолієм Гуком та депутатом міськради Петром Спенеєм.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Альтанки та цукерки розсварили на Вінниччині міського голову і депутата

    Додати коментар


У місті Гайсин Вінницької області розгорівся конфлікт між міським головою Анатолієм Гуком та депутатом міськради Петром Спенеєм. Більше тижня цю подію обговорюють в соцмережах. Розпочалось все з того, що Анатолій Слюсарев розмістив у себе на сторінці інформацію, що Петро Спеней вимагає у міськради 100 тисяч гривень за дві альтанки, які він розмістив на території дитсадка та у дворі житлового будинку ще півроку тому. На противагу з'явились обвинувачення у бік міського голови. Мовляв, він "відмив" гроші на подарункових комплектах цукерок. Vlasno.info вирішив уточнити інформацію у самих учасників конфлікту та дізнатись про його причину.

– Так, дійсно, приходив у міськраду Петро Спеней та вимагав гроші за ці альтанки, – стверджує Анатолій Гук. – Спочатку всі думали, що то подарунок. Сам привіз з півроку тому, сам поставив. А тепер сказав, що йому треба заплатити 100 тисяч гривень. Звісно, міськрада на це не піде. Такі альтанки можна й дешевше купити. Хай краще забере їх.

Натомість Петро Спеней наголошує, що це неправда:

– Я нікуди не ходив, і не просив грошей. Я розмістив п'ять таких альтанок: одну в дитсадочку, одну біля музею героїв АТО, решту — на моєму окрузі. Це вже придумали щось, щоб мене очорнити, бо я сказав, що на сесії підніму питання стосовно новорічних подарунків. Адже ці цукерки купили ледь не у три рази дорожче, ніж їх собівартість. А про вимагання грошей — це голослівні обвинувачення. Ніяких заяв і звернень я не писав. Виходить, це моє слово проти його слова.

Міський голова підтверджує, що письмових заяв не було, але навіть усні заяви — це вже шантаж. Щодо цукерок — теж немає документальних підтверджень. Тому це теж неправдиві звинувачення.

Цікаво, що і міський голова, і депутат є однопартійцями. Тому Vlasno.info звернувся до голови Вінницької обласної партійної організації "Батьківщина" Людмили Щербаківської, щоб з'ясувати, як в партії відреагували на дану ситуацію.

– Як не дивно, я про цей конфлікт нічого не знаю. Прикро, що таке сталось. Будемо розбиратись. Вислухаємо обидві сторони, і тоді вирішимо, як залагодити це питання, – зауважує вона. – Не здивуюсь, якщо це хтось з наших опонентів навмисно загострює ситуацію, щоб внести розбалансованість в наші ряди.

Нагадаємо, у селі Краснопілці Гайсинського району щороку відзначають Свято трудової слави.

Фото зі сторінки Анатолія Слюсарева у соцмережі Фейсбук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення