Загальна площа приміщень складає 604 квадратних метрів

Під час карантину Вінницька міська рада віддає на приватизацію будинок ЖЕКу №7 довіреній особі члена партії Гройсмана

26 березня 2020, 20:45

Загальна площа приміщень складає 604 квадратних метрів

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Під час карантину Вінницька міська рада віддає на приватизацію будинок ЖЕКу №7 довіреній особі члена партії Гройсмана

    Додати коментар

Виконавчий комітет Вінницької міської ради затвердив ряд об'єктів, які підлягають приватизації. Серед них 604,8 квадратних метри приміщення по вулиці 600-річчя, 80. Їх приватизує ТОВ "ТОДЕС", власник якого був довіреною особою одного з мажоритарників партії Володимира Гройсмана на виборах у Верховну Раду минулого року, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Виконком Вінницької міської ради затвердив проект рішення про приватизацію ряду об'єктів комунального майна. Серед них приміщення за адресою вулиця 600-річчя, 80.

Загалом 604,8 квадратних метрів приміщення перейде у власність компанії ТОВ "ТОДЕС". Вона належить Андрію Супруну (30 %) та Костянтину Куцому(70%).

Screenshot 3Screenshot 4

Власник більшої частини акцій компанії Костянтин Куций був уповноважений політичної партії "Українська стратегія Гройсмана" по ОВК №12, який охоплює частину міста Вінниця.

Так само він був уповноваженою особою мажоритарника від партії Гройсмана з цього округу Леоніда Марцинковського.

Читайте також: В умовах карантину вінницький міський голова преміював себе та заступників 

Фото: google.maps

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення