Вартість робіт 232 мільйона гривень

Ремонт міжнародної траси на Вінниччині довірили компанії колишнього чиновника ОДА

23 вересня 2020, 18:20

Вартість робіт 232 мільйона гривень

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Ремонт міжнародної траси на Вінниччині довірили компанії колишнього чиновника ОДА

    Додати коментар

Тендер на ремонт траси М-21 виграла фірма, яку очолює колишній директор управління транспорту Анатолій Вакар. Раніше у ЗМІ писали, що дана фірма була створена під колишнього Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, повідомляє кореспондент Vlasno.info.

Ремонтуватиме частини міжнародної траси М-12 за 232 мільйони гривень буде ТОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Автострада". Компанію очолює чиновник часів Януковича колишній директор управління транспорту Вінницької ОДА Анатолій Вакар.

Власником фірми є киянин Максим Шкіль. Компанію створили 15 квітня 2016 року, тобто в тому ж році, коли на пост міністра інфраструктури України був призначений Володимир Омелян.

Журналісти сайту Антікор у своєму розслідуванні показали, що компанія була створена під проєкт тодішнього міністра "Go Highway". У компанії знайшли асфальтний завод у Стрижавці.

З 2017 по 2019 роки компанія вигравала тендери на ремонт доріг лише у Вінницькій області. А в 2020 році вийшла на всеукраїнський рівень. Всього за час існування компанія виграла тендерів на більш, ніж 10 мільярдів гривень.

Читайте також: У Вінниці їдальню у військовому санаторії за 35 мільйонів гривень ремонтуватиме фігурант двох кримінальних справ 

Фото: trostyanets.info

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення