Геннадій Вацак фото

Найстильніший вінницький депутат користується послугами дизайнера

30 листопада 2015, 12:05

Депутат Вінницької обласної ради Геннадій Вацак прийшов на першу сесію 7-го скликання у фіолетовому костюмі

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Найстильніший вінницький депутат користується послугами дизайнера

    Додати коментар


Депутат Вінницької обласної ради Геннадій Вацак прийшов на першу сесію 7-го скликання у фіолетовому костюмі. Депутати, які працювали з ним й у минулу каденцію, зауважують, що пан Геннадій завжди виглядає стильно, але так яскраво одягнувся вперше.
Геннадій Вацак фото
– Я не маю часу ходити по магазинах, тому користуюсь послугами дизайнерської студії. Там мені пропонують не тільки модель костюму, але й підбирають весь образ, – розповідає Геннадій Анатолійович. – Цього разу запропонували такий образ: фіолетовий костюм, до нього сорочка піскового кольору та лакові черевики.

За словами депутата, туфлі замовляють у магазині, а костюм та сорочку шиють просто у студії. Мовляв, там є своя швейна майстерня.
Геннадій Вацак фото
– Таким чином, одяг на мені сидить ідеально. А у магазинах чомусь на мою фігуру дуже важко підібрати штани і піджак, щоб ніде не тиснуло, або не висіло, – зазначає він.

Геннадій Вацак є Генеральним директором кондитерського дому "Вацак". Мешкає у Могилів-Подільському. Балотувався до облради від партії "Блок Петра Порошенка "Солідарність".


Фото Сергія Немирівського та Тетяни Щербатюк

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення