Закон жодною буквою не порушує міжнародних зобов'язань України

Сьогодні Порошенко підписав закон про деокупацію Донбасу

20 лютого 2018, 19:05

Закон жодною буквою не порушує міжнародних зобов'язань України

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Сьогодні Порошенко підписав закон про деокупацію Донбасу

  адміністратор   Додати коментар

Сьогодні Президент підписав Закон про реінтеграцію Донбасу та пояснив чому на його думку, цей закон має таке важливе значення для України. Про це інформує Vlasno.info з посиланням на сторінку Петра Порошенка у Facebook.

«Цей закон з одного боку відображає мою стратегію, як Президента і Верховного головнокомандувача повернення окупованих територій під український суверенітет. У законі ми кваліфікуємо Росію як державу агресора і це закріплено на законодавчому рівні», — сказав президент.

Він запевнив, що закон жодною буквою не порушує міжнародних зобов'язань України, включаючи Мінські домовленості, а наша держава залишається відданою мирному врегулюванню ситуації на окупованому Донбасі, як це і передбачено нашими міжнародним зобов'язанням.

Нагадаємо, що 18 січня Верховна Рада прийняла в другому читанні законопроект №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях".

 

Фото: ua.today


  адміністратор   20 лют. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення