риба фото

Вінницьку рибу залишать у спокої на час нересту

23 березня 2017, 15:45

Незабаром у Вінницький області вступають в силу обмеження на вилов риби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьку рибу залишать у спокої на час нересту

  адміністратор   Додати коментар


Незабаром у Вінницький області вступають в силу обмеження на вилов риби, повідомляє Vlasno.info, посилаючись на прес-службу управління охорони використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства у Вінницькій області.

Відповідно до наказу установи, з 1 квітня в регіоні встановлюється весняно-літня заборона на риболовлю, пов'язана з періодом нересту у риб.

У більшості річок області та їх притоках лоловити рибу не можна буде з 1 квітня по 20 травня. У водосховищах, озерах, ставках, а також у Дністрі та Дністровському водосховищі заборона триватиме до 9 червня. При цьому любительська риболовля буде заборонена до 9 червня, а промислова — до 29.

Крім того, З 1 квітня до 9 червня на Вінниччині не можна буде ловити раків.

Додамо, що заборона не поширюється на любительську та спортину риболовлю з берега однією поплавкою, або донною вудкою з одним гачком і спінінгом.

Ілюстративне фото: Львівський портал


  адміністратор   23 бер. 2017 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення