Мета проекту – зміцнення інтеграції в транскордонному регіоні

На Львівщині створять байдаркові маршрути, які поєднають три країни

29 січня 2019, 17:25

Мета проекту – зміцнення інтеграції в транскордонному регіоні

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

На Львівщині створять байдаркові маршрути, які поєднають три країни

  адміністратор   Додати коментар

У Сокальському районі Львівщини створять байдаркову станцію. Вона стане частиною туристичних водних маршрутів трьома країнами в межах проекту, який фінансує ЄС. Про це з посиланням на сайт Сокальської районної ради, повідомляє Vlasno.info.

Як зазначається, будівництво передбачене туристичним проектом «Єднає нас Буг – утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів» в рамках програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020».

Проект передбачає утворення двох транскордонних байдаркових туристичних маршрутів, які поєднають Україну, Польщу і Білорусь. Його мета – зміцнення інтеграції в транскордонному регіоні, підвищення його соціального та економічного потенціалу через популяризацію і збереження природного спадку та вдосконалення туристичної інфраструктури річки Буг.

Учасники проекту – гміна Дрогічин (Республіка Польща), відділ освіти, спорту і туризму Мінського районного виконавчого комітету (Білорусь), Сокальська районна рада Львівської області (Україна).

Загальний бюджет проекту – 1 414 765,86 євро. Грант ЄС – 1 273 289,27 євро, зокрема грант ЄС для України – 290 967,70 євро.

Читайте також: У мережі опублікована карта будиночків для заблукалих туристів.

 

 

Фото: prolviv.com


  адміністратор   29 січ. 2019 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення