Збір коштів триватиме протягом місяця

Школярі на Вінниччині збирають кошти на лікування трирічного хлопчика

22 листопада 2018, 12:35

Збір коштів триватиме протягом місяця

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Школярі на Вінниччині збирають кошти на лікування трирічного хлопчика

  адміністратор   Додати коментар

У понеділок, 19 листопада, в Барській школі № 1 розпочався благодійний ярмарок зі збору коштів на лікування трирічного Дмитрика. Хлопчик потребує термінової заміни серцевого клапану. Вартість операції становить 250 тисяч гривень. Про це з посиланням на БарNews.City, повідомляє Vlasno.info.

Родина Дмитрика не має змоги сповна оплатити лікування дитини, тому звертається до різних інстанцій. Мати хлопчика Валентина Кордон спілкувалася і з керівництвом школи у якій навчається її старший син.

Адміністрація вирішила влаштувати місячний ярмарок по збору коштів.

«Вже чотири роки поспіль наша школа проводить різноманітні благодійні ярмарки. Традиційно ми їх розпочинали у грудні, на міжнародний день волонтера. Цьогоріч вирішили трохи форсувати події, щоб встигнути до Миколая, адже далі у планах ще декілька заходів у яких будуть задіяні старшокласники. Благодійний ярмарок – чудова ідея, яку підтримали і батьки, і діти, і вчителі.

Цього року, порадившись, вирішили підтримати родину одного із наших вихованців, адже ситуація зі здоров'ям молодшої дитини справді складна, а сума необхідна на лікування непідйомна для родини», - розповів директор школи Леонід Нестерук.

Шкільний ярмарок відбуватиметься по понеділках, середах та п'ятницях до 14 грудня. Після цієї дати відбудеться підбиття підсумків та підрахунок зібраних коштів. Щоденно діти, після розпродажу ласощів, записують на дошці суму, яку їм вдалося виручити. Першого дня було зібрано 5 тисяч 177 гривень.

«Ми разом з донькою довго вибирали рецепт, який хотіли б реалізувати. Зупинилися на желейному тортику. Загалом, підтримую те, що діток потрібно привчати до благодійних справ змалечку», - поділилася мама п'ятикласниці Юліанни Лілія Стаднік.

jrmarok-bar-1

У попередні роки учні декілька разів в такий спосіб допомагали бійцям на передовій, центру «Еверест», будинку літніх людей «Милосердя».

Якщо ви хочете підтримати родину: 51 68 75 73 44 25 49 35 (Приват) та номер телефону матері хлопчика 067-660-18-88 (Валентина Кордон).

Читайте також: Вінничанин потребує допомоги у боротьбі з важкою хворобою.

 

 

Фото: barnews.city


  адміністратор   22 лист. 2018 Друк Коментарі

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення