video-vlasno

Вінницьким дітям більше не доведеться ліпити «коники» з багнюки

05 квітня 2016, 09:01

Про дитячий майданчик на Брацлавській, комунальники, мабуть, зовсім забули – скаржаться мешканці

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницьким дітям більше не доведеться ліпити «коники» з багнюки

    Додати коментар

 

Про дитячий майданчик на Брацлавській, комунальники, мабуть, зовсім забули – скаржаться мешканці. Гратись начебто і можна, та неприємно... Обдерті «атракціони» не приводять у належний вигляд. «Народний контроль» втручається у справу, аби діти змогли бавитись на доглянутому майданчику.

Люди розповідають – раніше тут була пісочниця, а зараз малятам з відерцями та лопатками хоч бери і в болоті копирсайся.
вінничанка Ольга фото

– Десять років назад поставили пісочницю, а зараз її вже немає. Позабирали пісок собі ті хто, наприклад, ремонт робив,  розповідає Ольга.

Батькам лишається лише мріяти про облагороджену територію для малюків.
вінничанка Ірина фото

– Майданчик зовсім необлаштований, а хотілось би як у нормальних людей з пісочницею та приведеними у порядок гойдалками,  каже Ірина.

З'ясувати – чому майданчик не доводять до ладу, журналісти «Народного контролю» вирушили до Жеку. Там запевнили – облагородять дитячу територію.
Олександр Вельгус фото

– Весняні заходи плануються. До кінця квітня маємо відновити те що є – пофарбувати, трошки його привести до ладу. Пісочницю також відновимо,  запевняє Олександр Вельгус, начальник МКП «ЖЕК-5».

Ми перевіримо чи приведуть до ладу дитячий майданчик на Брацлавській.

Відеограф: Сергій Немирівський

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення