video-vlasno

Екстрим у під’їзді: дірки у стінах та штукатурка, що сиплеться на голову

26 травня 2016, 11:20

Облущені стіни та дірки з першого по п'ятий поверх. Саме так прикрашений під'їзд на Порика, 21.

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Екстрим у під’їзді: дірки у стінах та штукатурка, що сиплеться на голову

    Додати коментар

 

Облущені стіни та дірки з першого по п'ятий поверх. Саме так прикрашений під'їзд на Порика, 21. Люди обурюються – комунальники начебто забули про них. За допомогою звернулись до «Народного контролю».

Люди розповідають – комунальні платежі сплачують справно, та у під'їзді ситуація критична. Стіни, що лущаться, можуть обвалитись в будь-який момент.
вінничанка Тетяна фото

– Це просто жахливо, це все сиплеться на голову. Ми не можемо дітей випустити на вулицю, тому що раптом там може щось обвалитися,  розповідає Тетяна.

Неоніла Іванівна додає:

– 
Все тече, все сиплеться – вже навіть грибок почав утворюватись.

У відчаї люди вже самотужки взялися рятувати під'їзд:
вінничанин Анатолій Гаврилович фото

– Коли каналізація була забита – тут провалили та цеглу вивалили. Півроку лежало це все, ми в Жек ходили – ніякої реакції. Врешті, самі взяли і якось заліпили, бо ж дірка,  каже Анатолій Гаврилович.

Аби з'ясувати, коли ж зрештою відремонтують під'їзд, журналісти «Народного контролю» вирушили до Жеку. Там запевнили – будуть ремонтувати під'їзд капітально.
Олександр Данилюк фото

Зараз проводиться ремонт у сусідньому під'їзді, даний  наступний у графіку. Це буде вже капітальний ремонт, адже просто закрити косметикою тут не підійде. Якщо мешканцями будуть продовжуватись відносини з нашим підприємством, то під'їзд в нас стоїть в плані, зазначає начальник МКП «ЖЕК №7» Олександр Данилюк.

Журналісти «Народного контролю» обов'язково простежать, чи виконають комунальники обіцянку.

Відеограф: Сергій Немирівський

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення