video-vlasno

Небайдужі мешканці будинку на Миколи Ващука 16А добились перерахунку плати за гарячу воду

15 березня 2016, 09:05

Тепер у підвалі будинку на Миколи Ващука 16А не протікають труби

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Небайдужі мешканці будинку на Миколи Ващука 16А добились перерахунку плати за гарячу воду

    Додати коментар

 

Тепер у підвалі будинку на Миколи Ващука 16А не протікають труби. Після втручання «Народного контролю» та небайдужих мешканців, комунальники усунули проблему.

Мешканцям встановили лічильник на гарячу воду в під'їзді, тому люди розуміли – вода, що через діряві труби протікала в нікуди, могла піти їм в рахунки. Ольга Миколаївна розповідала – така недбалість могла влетіти людям в копієчку, адже людей без власних лічильників у під'їзді немало.
вінничанка Ольга Миколаївна фото

– Вода витікає через зіпсовані труби, а це все доведеться оплачувати людям, що розраховуватимуться по цим загальним лічильникам, – скаржилась Ольга Миколаївна.

Тоді у Жеку журналістів «Народного контролю» запевнили – виконають необхідні роботи, щоб труби нарешті перестали протікати. Тепер комунальники слідкують за станом підвалу, ба більше – на вимогу мешканців зробили перерахунок нарахувань за гарячу воду.
вінничанка Тетяна Вікторівна фото

– Нам же ж поставили лічильник на гарячу воду на труби, які протікали, тому була велика перевитрата води по будинку, і це все ділилось на мешканців, в яких в квартирах немає лічильників. Вийшло так, що їм нарахували дуже велику суму, тепер зробили перерахунок. Я розмовляла з людьми – вони заплатили як завжди. Сантехнік приходив – робив труби, які текли, – розповідає Тетяна Вікторівна, старша по будинку на Миколи Ващука, 16 А.

«Народний контроль» і надалі буде слідкувати за тим, щоб комунальники підтримували труби в підвалі в належному стані.

Відеограф: Сергій Немирівський

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення