субсидія фото

Зарплата 3200 цього року на субсидію не вплине

10 січня 2017, 20:00

Перерахунок здійснюватимуть на опалювальний сезон наступного року

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Зарплата 3200 цього року на субсидію не вплине

    Додати коментар

Підняття мінімальної зарплати до 3200 гривень не вплине на нарахування субсидій. Про це у коментарі кореспонденту Vlasno.info розповіла директор департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації Наталя Заболотна.

– Сьогодні підняття зарплати ніяк не вплине на розмір субсидії, оскільки для її нарахування у цьому році бралися дані за минулий рік, – зауважила посадовець.

Однак, за словами Заболотної, підняття зарплати цього року таки вплине на нарахування субсидії у наступному році. Хоча яким чином – ще невідомо.

– Законодавство у нас змінюється доволі часто, тому прогнозувати зараз, які умови будуть через рік, просто неможливо, – пояснила посадовець.

Нагадаємо, виплата пенсії припиняється, якщо її не отримували півроку.

Фото: tsn.ua

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення