Прибуток депутатки Вінницької облради Тетяни Редько від оренди майна більше 750 тисяч гривень на рік

Вінницька заслужена журналістка має апартаменти в Болгарії та більше трьох тисяч квадратів нерухомості

13 лютого 2020, 17:25

Прибуток депутатки Вінницької облради Тетяни Редько від оренди майна більше 750 тисяч гривень на рік

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Вінницька заслужена журналістка має апартаменти в Болгарії та більше трьох тисяч квадратів нерухомості

    Коментарі (4)

Заслужена журналістка України, очільниця газети з найбільшим тиражем у Вінницькій області "33 канал", депутатка Вінницької обласної ради, голова комісії з питань свободи слова, голова Антикорупційної спілки Вінниччини, голова ГО «Центр захисту журналістів» Тетяна Редько одна з найбільших власниць нерухомості у Вінниці, повідомляє Vlasno.info.

Місія журналіста доносити людям правду, допомагати зорієнтуватись у політичному вирі подій, об'єктивно висвітлювати діяльність органів влади та захищати громадянське суспільство. Журналіст - четверта влада, яка формує громадську думку та завжди бореться за справедливість. Історія показала, коли журналіст йде в політику, він перестає бути журналістом, а починає переслідувати вже інші цілі - особисті. Прикладів таких багато.

У Вінницькій області теж є депутатка з посвідченням журналістки. Тетяна Редько, можливо, у свій час барала кредити, бо як пояснити, що в журналістки, яка отримує приблизно 17 тисяч гривень на місяць, знайшлись гроші на будинок у 176 квадратів у Вінниці та дві квартири.

За каденції минулого президента вінницьких сильно тягнуло до Києва. Заслужена журналістка України вирішили і собі не відставати: придбала квартиру на 107 квадратів у Києві, мабуть для того, щоб розслідувати махінації із забудовами столиці, так би мовити, перевірити все на собі.

Поки українці обирають між Одесою, Бердянськом, Кирилівкою чи Залізним Портом, проста вінницька журналістка у якої " в серці Бог та Україна", віддає перевагу рідному Чорному морю, але не в Україін, а Болгарії, де разом з коханим чоловіком Сергієм, скоріше за все, відпочиває від наполегливої депутатської роботи у власних апартаментах на 87 квадратних метрів.

Важко повірити, що боротьба з корупцією у Вінницькій області на доволі низькому рівні. Бо в голови Антикорупційної спілки Вінниччини є де збиратись її членам для плідної роботи. Аж два офіси на 641 та 1341 квадратних метри має "головна антикорупціонерка". У цих приміщеннях можна натренувати не одну роту борців зі схемами.

Можна подумати, що якщо в цих приміщеннях будуть одні антикорупціонери, то де збиратись представникам ГО "Центру захисту журналістів", але місце є і для них: два офіси у Вінниці на 242 та 176 квадратних метрів. Ще можна і в Києві зібратись, там є офіс на 108 квадратів.

Але замість хороших антикорупційних ініціатив та захисту журналістів більшість з цих приміщень ФОП Редько здає в оренду. Лише у 2018 році вдалось заробити 750 тисяч гривень.

Тетяна Редько навряд чи має карту вінничанина, бо її навряд чи можна зустріти в громадському транспорті, адже їздить вона на BMW X5 2014 року вартістю приблизно 40 тисяч доларів, або близько мільйона гривень.

До того ж на рахунках в депутатки 180 тисяч гривень, 91 тисяча доларів та 19 тисяч євро. У її чоловіка 50 тисяч гривень, 29 тисяч доларів та 18 тисяч євро і це далеко не усі статки Тетяни Редько.

Читайте також: У сільраді Агрономічного намагались вкотре «просунути» питання про приєднання до Вінниці 

Фото: Vlasno.info.

Коментарі    Оновити список коментарів

перехожий
0 # перехожий 17.02.2020, 19:56
жаба гадюку)
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Люлмила
0 # Люлмила 14.02.2020, 19:03
Це помста за Мейдича??? Може ви б у його біографії краще покопалися? Але що копатися, й так усі знають...
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Таций
0 # Таций 13.02.2020, 23:43
Шурнашушки заказушки
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга
Жора
+3 # Жора 13.02.2020, 19:05
Мама любит скорость....
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення