Колишній прем'єр вдається до примітивних методів, аби завести свою партію у ради

«СтопВірусна» акція приниження від Гройсмана: «купівля» вінничан за крупи та цукор

09 липня 2020, 17:47

Колишній прем'єр вдається до примітивних методів, аби завести свою партію у ради

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

«СтопВірусна» акція приниження від Гройсмана: «купівля» вінничан за крупи та цукор

    Коментарі (1)

Вінниччину засівають «стопвірусними» пакетами із продуктовими наборами. Щодня тисячами їх розвозять по райцентрах та вручають нужденним людям. Саме у такий спосіб вже розпочав агітацію за свою персону та свою партію Володимир Гройсман, повідомляє Vlasno.info.

Вчора подачки із щедрої руки людей Гройсмана отримували мешканці Хмільника та Ямполя. Днями координатори гройсманівського фонду «Подільська Громада» роздавали крупи, макарони, цукор у Бабчинецькій ОТГ Чернівецького району.

Про свою акцію доброти, як вони її називають, хоча це ніщо інше як акція приниження, фондівці штампуюють звітну інформацію на спеціально під це створених сайтах-одноденках. Пишуть, що «продуктові набори доставляють літнім людям та усім тим, хто опинився у скрутних матеріальних обставинах». Правда, чомусь при цьому жодного разу не запитали людей, хто ж завів їх у ці скрутні обставини? Хто змусив сьогодні людей, які все життя пропрацювали на державу, протягувати руку за крихтою хліба?

Але найжахливіше, що діти ось цих стареньких та нужденних вінничан і є основними донорами гройманівського фонду «Подільська Громада» та відкритого на його базі спецфонду «СтопВірус» . Бо ж саме координатори фонду, у своїй звітно-рекламній інформації пишуть про збір коштів на «придбання необхідних матеріалів для боротьби з коронавірусом та надання допомоги населенню Вінницької області» з небайдужих вінничан, підприємців, волонтерів.

Скільки сам Володимир Гройсман та його оточення перерахувало на рахунок фонду своїх кревних не кажуть. Журналісти Vlasno.info тричі надсилали запити на спецфонд «СтопВірус», аби дізнатися, хто і які суми перерахував, а вичерпної відповіді так і не отримали. Бо, виявляється, не зобов'язана громадська організація звітувати перед журналістами та громадою за їх же кошти. Ось яким шляхом Володимир Гройсман хоче ошукати вінничан, аби, завівши свою партію у ради, вирішувати свої блюзнірські інтереси.

 

Також читайте: Мешканці Кирнасівки зупинили осіб, які знову взялися різати завод 

Фото 

Коментарі    Оновити список коментарів

Вова
+2 # Вова 09.07.2020, 18:09
Торби з продуктами люди мають брати, а от голосувати за минулу і нинішню міську владу НЕ потрібно. Досить дурити людей.
Відповісти | Відповісти цитуючи | Цитата | Скарга

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення