Тарас Сич фото

Загиблого польового кухаря з Вінниці вшанують у рідній школі

29 березня 2016, 15:58

У Вінниці відкриють меморіальну дошку загиблому польовому кухарю 25-го батальйону територіальної оборони Київської області «Київська Русь» Тарасу Сичу

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Загиблого польового кухаря з Вінниці вшанують у рідній школі

    Додати коментар


У Вінниці відкриють меморіальну дошку загиблому польовому кухарю 25-го батальйону територіальної оборони Київської області «Київська Русь» Тарасу Сичу, повідомляє Vlasno.info. Таку інформацію надав один з організаторів заходу, депутат Вінницької міськради від ВО "Свобода" Віктор Мартинюк.

– Я особисто знав Тараса, – розповів він. – Міський осередок "Свободи" профінансував виготовлення дошки, а встановити її ми вирішили в школі №11, де він навчався. Такий вибір був зумовлений тим, що на прикладі Тараса можна і треба виховувати молодь. Він є прикладом того, як можна захищати свою країну і без зброї в руках, чесно і сумлінно виконуючи свою працю.

Церемонія відкриття дошки відбудеться 30 березня за адресою вулиця Стаханівська, 38. Початок заходу заплановано на 14.00.

Нагадаємо: влітку минулого року у Вінниці відбувся благодійний фестиваль польової кухні імені Тараса Сича, а восени в рідній школі на його честь відкрили стенд вшанування.


Фото Юлії Плахтій

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення