кінотеатр Родина у Вінниці фото

Любителі кіно заночують у вінницькому кінотеатрі

28 березня 2016, 13:59

Наприкінці квітня у вінницькому кінотеатрі «Родина» усю ніч показуватимуть французькі фільми

Новини Вінниці | Новости Винницы | ВЛАСНО.info

Любителі кіно заночують у вінницькому кінотеатрі

    Додати коментар


Наприкінці квітня у вінницькому кінотеатрі «Родина» усю ніч показуватимуть французькі фільми. про це кореспондента Vlasno.info повідомили у дирекції кінотеатру.

Стрічки показуватимуть у ніч з 23 на 24 квітня. Увазі вінничан представлять кілька тематичних фільмів на любовну тематику.

– Концепція проста – глядачам пропонується 6-7 годин, щоб насолодитися підбіркою найкращих французьких короткометражних фільмів, поки на вулиці ніч. Особливий акцент програма робить на стрічках, які побачили світ нещодавно, – кажуть організатори.

Вартість квитка на одну ніч кіно – 100 грн.

Окрім того, не обійдеться вінницька весна і без національних тижнів кіно. Із восьмого квітня у Вінниці відбудеться фестиваль іспанського, а із 22-го – голландського кіно.

Фото Людмили Кліщук

Додати коментар

Захисний код
Оновити
 
Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без додаткових попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані до МВС, якщо від органів внутрішніх справ надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати лінки та рекламні повідомлення